İlhan Atış Anadolu Lisesi

Vizyon: İLHAN ATIŞ ANADOLU LİSESİ olarak gelecekte görmek istediğimiz konum, yani vizyonumuz, okulumuz gerek sosyal ve kültürel faaliyetler konusunda gerek eğitim-öğretim başarısıyla bir üst kuruma nitelikli bireyler yetiştirmede Türkiye’nin tanınmış ve kaliteli okulları arasında yer almasını sağlamaktır.

Misyon: İLHAN ATIŞ ANADOLU LİSESİ olarak kurumumuzun varoluş sebebi çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bir yandan sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, anadili Türkçeye her yönüyle sahip çıkarken, diğer yabancı dillere de hakim olan özgüveni yüksek gençleri yetiştirerek, bunları başta topluma ve sonra bir üst eğitim öğretim kurumuna kazandırmaktır.

Başarılar: 1)Öğrencimiz Semih AÇIKGÖZ yüzmede Adana 1.si, Türkiye 2. olmuştur. Öğrencimiz Türk Milli Yüzme Takımına seçilmiş ve Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil etmiştir. 2)Coğrafya öğretmenimiz Sayın Nuran ŞAN rehberliğinde, öğrencilerimiz SEMİH AÇIKGÖZ ve OĞUZHAN ACARCA, ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ tarafından düzenlenen ULUSLARARASI KAVRAM PROJE YARIŞMASI´nda 21 ülkeden toplam 2500 öğrenci arasından "Çoraklaşmış Tarım Topraklarının Islahında ve Çoraklaşmanın Önlenmesinde Biyolojik Çözüm Önerisi" adlı projeleriyle 2. olarak finale kalmışlardır.Final Yarışması 26 Eylül 2013 tarihinde Kuzey Kıbrıs´ta yapılacaktır.Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Servis Bilgisi: Okul Servisi Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ilhanatisal.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mahallesi 70651 Sokak No 6/1 Seyhan/ADANA Eski Sokak No 71251 PK01150

Yerleşim Yeri - Yeşilyurt Mahallesi 70651 Sokak No:6 Seyhan/ADANA

Ulaşım METRO İLE ( YURT DURAĞI ),DOLMUŞ (İTİMAT 2-5 ) VE BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ.ULAŞIM KESİNTİSİZ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde