İlhan Atış Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 322 227 80 17
WEB http://ilhanatisal.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyurt Mahallesi 70651 Sokak No 6/1 Seyhan/ADANA Eski Sokak No 70251
VİZYON : İLHAN ATIŞ Anadolu Lisesi olarak gelecekte görmek istediğimiz konum, yani vizyonumuz, okulumuz gerek sosyal ve kültürel faaliyetler konusunda gerek eğitim-öğretim başarısıyla bir üst kuruma nitelikli bireyler yetiştirmede Türkiye’nin tanınmış ve kaliteli okulları arasında yer almasını sağlamaktır.
MİSYON : İLHAN ATIŞ Anadolu Lisesi olarak kurumumuzun varoluş sebebi çağdaş, Atattürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bir yandan sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, anadili Türkçeye her yönüyle sahip çıkarken, diğer yabancı dillere de hakim olan özgüveni yüksek gençleri yetiştirerek, bunları başta topluma ve sonra bir üst eğitim öğretim kurumuna kazandırmaktır.
BAŞARILAR : 1)Öğrencimiz Semih AÇIKGÖZ yüzmede Adana 1.si, Türkiye 2. olmuştur. Öğrencimiz Türk Milli Yüzme Takımına seçilmiş ve Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil etmiştir. 2)Coğrafya öğretmenimiz Sayın Nuran ŞAN rehberliğinde, öğrencilerimiz SEMİH AÇIKGÖZ ve OĞUZHAN ACARCA, ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ tarafından düzenlenen ULUSLARARASI KAVRAM PROJE YARIŞMASI´nda 21 ülkeden toplam 2500 öğrenci arasından "Çoraklaşmış Tarım Topraklarının Islahında ve Çoraklaşmanın Önlenmesinde Biyolojik Çözüm Önerisi" adlı projeleriyle 2. olarak finale kalmışlardır.Final Yarışması 26 Eylül 2013 tarihinde Kuzey Kıbrıs´ta yapılacaktır.Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08:20-15:20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : METRO İLE ( YURT DURAĞI ),DOLMUŞ (İTİMAT 2-5 ) VE BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ.ULAŞIM KESİNTİSİZ VARDIR.
Yerleşim Yeri : Yeşilyurt Mahallesi 71251 Sokak No:6 Seyhan/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :