eTwinning Projemiz All New. Living And Learning With COVID-19

Okulumuz İngilizce öğretmeni Münevver Çelebi'nin COVID- 19 Pandemi sürecinde 2 yıllık Almanya ile birlikte kuruculuğunu yaptığı All New. Living And Learning With COVID-19. Projesi ile Almanya ve Türkiye'de eğitim öğretim faaliyetleri ve bu süreçte alınan önlemlerini karşılıklı olarak paylaştılar. Öğrenciler öncelikle kendileri hazırladıkları video, sunum, vb. araçlarla kendilerini tanıttılar daha sonra proje konusu ile paylaşanımlar, proje öğretmenleri başkanlığında online toplantılar, araştırmalar yaparak grafik, poster, sunum vb. hazırladılar. COVID sürecinde zamanımızı nasıl kullanıyoruz, beslenme düzenimiz, fiziksel sosyal aktiviteler, duygularımız, endişelerimiz nasıl değişti gibi konularda paylaşımlar yapıldı. Bu sayede hem farklı bir ülkeden arkadaş edindiler hem de dijital becerilerini, dil becerilerini geliştirdiler, farklı ülkelerin COVID-19 sürecini kıyaslayarak çıkarımlar yaptılar. Daha önceki yıllardaki projeleriyle çeşitli sergi, seminer ve online bir çok çalışmada yer alan öğretmen Münevver Çelebi, kalite etiketleri aldıklarını ve eTwinning School etiketimizin de olduğunu belirterek bu yıl da projemizle kalite etiketi için başvuruda bulunacaklarını ifade etti. Öğretmenimizi ve proje öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

26.05.2022 290

26-05-202226-05-202226-05-202226-05-202226-05-2022